Our objective for this Victorian terraced house was to create a warm, relaxed family home, maximising its wonderful high ceilings to provide plenty of storage. We created a large, light and airy lounge/dining room with French doors opening onto a raised decking area. Adding our signature alcove shelving and stainless steel picture ledges to showcase the owner’s photography collection. In the master bedroom we designed and produced bespoke floor-to-ceiling fitted cupboards to create his and her wardrobes, with a central dressing table/storage area. We reconfigured the existing bathroom and cloakroom to achieve a larger family bathroom and separate toilet, decorating with beautifully reflective surfaces and a neutral colour palette. Calming colours were used in the rest of the home, finished with a pop of vibrant colour in the children’s bedroom.